New Specialized Tarmac SL8

Niets is sneller dan de Tarmac SL8 dankzij een combinatie van aerodynamica, lichtgewicht en rijkwaliteit die voorheen voor onmogelijk werd gehouden. Na acht generaties en meer dan twintig jaar ontwikkeling is het meer dan de snelste Tarmac ooit – het is ‘s werelds snelste racefiets. Ben jij er klaar voor?

Met aerodynamica of lichtgewicht alleen win je geen wedstrijden – snelheid is wat telt. Om die snelheid te kunnen leveren, moet je een compromisloze combinatie van aerodynamica, lichtgewicht, stijfheid en flexibiliteit creĆ«ren. Door racesimulaties met gegevens uit de echte wereld weet ons Ride Science team dat de Tarmac SL8 de snelste racefiets is die ooit is gemaakt op de routes die er toe doen – 16,6 seconden sneller over 40 km, 128 seconden sneller over Milaan San Remo, 20 seconden sneller over de legendarische Tourmalet klim.