Wij zijn reeds 23 jaar gevestigd in Emmen aan de Weerdingerstraat 48 en zijn een speciaalzaak in het segment race, mtb en sportieve e-bikes. In het jaar 2004 hebben we de titel Tweewielerwinkel van het Jaar in ontvangst mogen nemen waar we ook best trots op zijn. Wielerliefhebbers van vandaag hebben steeds hogere eisen als het gaat om hun fiets en de daarbij behorende accessoires. De wens naar functionaliteit, comfort en design wordt steeds groter. Het antwoord op deze specifieke behoeftes is enkel te realiseren door innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten te combineren met goede service, deskundig advies, persoonlijke benadering en een aantrekkelijke presentatie. Topsporters en toerfietsers vinden bij ons gegarandeerd wat ze zoeken. De volledige Specialized fietscollectie, van framesets tot volledig afgemonteerde fietsen voor iedere doelgroep. Ook treft u een ruim assortiment fietskleding (ook dameskleding) en bijbehorende accessoires aan van Specialized, Craft en Gobik.

Een zeer ruime en brede sortering aan kwalitatief hoogstaande producten als perfecte invulling van uw wielerbehoeften. Service, kwaliteit, deskundigheid en veel ervaring zult u bij ons aantreffen. Onze winkel beschikt over een volledige werkplaats waaronder wielbouw en technici met veel ervaring en verrichten een uitstekend kwaliteitsniveau van dienstverlening aan al onze klanten. Wij volgen tal van workshops en service trainingen om ons specialisme op een hoog niveau te houden en alle nieuwtjes op de voet te volgen.

Onze vakkundige medewerkers zijn zelf fanatieke bikers, dus uw fiets wordt vanzelfsprekend met uiterste zorg behandeld. Als u onze gezellige winkel bezoekt, treft u een prachtige speciaalzaak aan die sport en functionaliteit uitstraalt en uw wielerhart sneller doet kloppen. Met een team van gepassioneerde, vakkundige medewerkers heten wij U welkom!