Professionele carbonreparatie en spotrepairCarbon reparatie logo

Bikes4You heeft haar eigen concept: carbonreparatie en spotrepair werkplaats in eigen beheer! Na een valpartij kan een frame of onderdeel zodanig beschadigd raken dat er een scheur of gat in het onderdeel is ontstaan. Wij kunnen deze schade repareren zodat u weer veilig en vertrouwd kunt fietsen. Tevens wordt de beschadigde lak door ons hersteld en in de originele kleur gespoten en eventueel van de benodigde stickers/decals in de juiste kleur voorzien.

Carbon is een uiterst licht, sterk en uniek product waarbij de stijfheid en veiligheid van het product ook na een door ons uitgevoerde reparatie gewaarborgd blijft. Een speciaal ingerichte werkplaats voor carbonreparatie zult u bij ons aantreffen. Uw carbonframe of onderdeel wordt in deze professionele ruimte zorgvuldig en met uiterste zorg behandeld en als nieuw weer aan u afgeleverd.

Innovatief en vakmanschap: Innovatief en vakbekwaam. Herstel gebroken frames, herstel bidonhoudernok, chainsuck schade, reconstructies achterpad, nippel uit velg, stuur inslag bovenbuis, spuitwerk en lakwerk carbon onderdelen.