Angie Specialized

DIT IS ANGI…

ANGi is een gepatenteerde, op een helm gemonteerde, sensor met een ingebouwde versnellingsmeter en gyroscoop. Eenvoudiger gezegd, ANGi heeft een innovatieve sensor die de krachten meet die naar je helm worden overgebracht tijdens een botsing. Het is makkelijk. Verbind ANGi met een smartphone die is uitgerust met onze Ride App en als ANGi tijdens jouw rit een crash detecteert, wordt er een aftellende waarschuwing naar je telefoon gestuurd. Als je gewond bent en het aftellen niet kunt stoppen, verzendt de app een sms-alert met je meest recent geüploade gps-coördinaten naar je contacten voor noodgevallen.
De Specialized Ride App maakt het vinden van routes en leuke trainingsgroepen snel en gemakkelijk. Het registreert zelfs uw rit- en prestatiegegevens, synchroniseert naadloos met populaire apps zoals Strava® en versterkt ANGi’s vermogen om hulp te zoeken.

De app is beschikbaar voor zowel iPhone (iOS 10 of hoger) als Android (7 en hoger). Je krijgt zelfs een gratis jaarabonnement op de Ride Premium-app bij de aankoop van een ANGi-helm of ANGi aftermarket-sensor.