ERGONOMISCH ONTWORPEN, WETENSCHAPPELIJK GETEST

Wat houdt Body Geometry nou precies in? Het antwoord is eigenlijk heel simpel – het draait om jou. Body Geometry gaat over alles uit de kast halen om ervoor te zorgen dat jij je comfortabel voelt en op je best presteert. Je kunt erop vertrouwen dat alles met de naam Body Geometry wetenschappelijk is getest en ergonomisch is ontworpen om het vermogen te vergroten, de efficiëntie te verhogen en de kans op letsel te verminderen.
BG handschoenen: Specialized heeft handschoenen ontwikkeld met vooraanstaande experts als Dr. Roger Minkow en Dr. Kyle Bickel. Deze Body Geometry handschoenen verminderen tintelende en vermoeide handen. Dit geeft niet alleen meer comfort, maar zorgt ook voor meer controle over de fiets.Geen gevoelloze handen meer. Afhankelijk van je behoeften, gebruiken we strategisch geplaatste opvulling om druk op de ulnaris zenuw te verlichten, of ondersteunen we het midden van je handpalm om de bloedcirculatie te behouden. Beide benaderingen verminderen gevoelloosheid en vermoeidheid, terwijl tegelijkertijd ook het comfort wordt verbeterd.
BG schoenen en inlegzolen: Deze zijn ontwikkeld met Dr. Andy Pruitt, zijn een onmisbare schakel tussen rijder en fiets om kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. We hebben hetzelfde doel als jij: meer comfort, geen blessures en een meer vermogen. De ingebouwde 1,5 millimeter schuine ondersteuning in de voorvoet van onze schoenen verbetert de uitlijning van de heup, knie en voet voor verbeterde biomechanische efficiëntie en krachtoutput.

BG zadels: Ruime collectie Body Geometry zadels kunt u bij ons aantreffen. Deze zijn ergonomisch ontworpen en wetenschappelijk getest, bieden buitengewoon veel comfort en ondersteuning, verbeteren de doorbloeding en verlichten de druk op zachte weefsels.  Een zadel is het eerste waar je een mening over vormt wanneer je op een fiets stapt. We willen dat je eerste indruk een goede indruk is. Daarom zijn de Body Geometry zadels ergonomisch ontworpen en wetenschappelijk getest om uitstekend comfort en ondersteuning te bieden, terwijl ze tegelijkertijd helpen de bloedstroom te verbeteren en de druk in het zachte weefsel te verminderen.

Breedtematen: Onze zadels zijn verkrijgbaar in meerdere breedtematen en vormen met zijn anatomisch gevormd voor maximaal comfort en ondersteuning. Benieuwd welke breedte het beste bij jou past? Je Specialized Retailer kan je zitbotbreedte opmeten en het juiste zadel adviseren.